Circulaire pallet specialist sinds 1962

Euro-paletten kopen

OPTIMALISEER JE LOGISTIEKE PROCES MET EURO-PALLETS

Bij Dongen Pallets zijn we gespecialiseerd in de productie van meermalige pallets, waaronder de populaire Euro-paletten. Door Euro-paletten te kopen, investeer je in de optimalisatie van je logistieke proces. We zorgen er namelijk voor dat jouw pallets naadloos aansluiten bij je processen. Daarnaast zijn ze EPAL-gecertificeerd. Dat maakt Euro-paletten de meest toegepaste pallets in heel Europa. Wil je Euro-pallets aanschaffen voor je logistieke proces? Bekijk dan ons aanbod en vraag gemakkelijk een prijsindicatie aan!

Bekijk onze euro-paletten
Prijsindicatie opvragen

EURO-PALETTEN KOPEN? DONGEN PALLETS!

Euro-paletten hebben ze een standaard afmeting van 80 x 120 centimeter en kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet: van statisch gebruik voor de opslag van producten tot transport. Een groot voordeel van de Euro-pallets is dat ze uitwisselbaar zijn in de Euro-palletpool. Hierdoor worden ze vaak gebruikt als zogeheten ruilpallets. Op die manier kun je voor iedere volle pallet die je aflevert een lege pallet mee terugnemen. Wel zo handig, toch? Is dat minder belangrijk, dan kun je ook kiezen voor onze voordeligere standaard pallets.

Euro- en CP paletten

Wil je Euro-paletten kopen? Dan ben je bij Dongen Pallets beslist aan het juiste adres. De productie van Euro-pallets en CP-pallets is tenslotte een van onze kernactiviteiten. Hoewel Euro-pallets en CP-pallets op elkaar lijken, zijn er een paar wezenlijke verschillen. Zo staat CP voor bijvoorbeeld voor Chemical Pallet. CP-pallets zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor de chemische industrie. Zowel voor onze Euro-pallets als CP-pallets geldt dat we een aantal standaard afmetingen hebben die we uit voorraad leveren. Ben je op zoek naar een andere uitvoering? Ook dan kun je bij ons terecht.

Neem contact met ons op

WELKE EURO-PALLET KAN IK HET BESTE KOPEN?

Samen kijken we welk type pallet perfect past bij jouw logistieke uitdagingen. Onze CP- en Euro-paletten moeten namelijk naadloos aansluiten bij je logistieke proces, materiaalsoorten, opslagmethodiek, belastingen (statisch/ dynamisch), visuele en computergestuurde herkenning etc. Daarom helpen we je zelfs met vraagstukken rondom automatisering en de regels rondom veiligheid, kwaliteit en milieu.

HET LOGISTIEK PROCES VOOROP

Als geen ander begrijpen we het belang van een vlot lopend logistiek proces en de oplossingen die daarvoor nodig zijn. Dat begint overigens bij ons eigen productieproces. Daarom produceren we ál onze pallets op duurzame en efficiënte wijze. Dit doen we op onze productielocatie in Dongen, maar voor grotere opdrachtgevers óók op klantlocatie. Zo proberen we transportbewegingen en daarmee ook de uitstoot van CO2 te verminderen. Voor je Euro-pallets gaat kopen, zetten we alle voordelen nog even voor je op een rij:

  • Uitgebreid advies
  • Efficiënte en duurzame productie
  • Standaard HT-behandeld
  • EPAL-gecertificeerd, dus altijd uitwisselbaar in de Euro-palletpool
  • Altijd de juiste pallets voor je logistieke proces
  • Snelle levering, concurrerende prijzen
HOE LANG GAAN EURO-PALETTEN MEE?

Wanneer je Euro-pallets koopt, wil je natuurlijk ook graag weten hoe lang ze meegaan. Hoe lang Euro-pallets daadwerkelijk meegaan, hangt er natuurlijk van af hoe intensief ze worden gebruikt. Toch is de levensduur van je pallets altijd aanzienlijk te verlengen met slim onderhoud. Hier is een speciaal Euro-pallet onderhoudsprogramma voor beschikbaar bij onze business unit Dongen Pallets Inspection & Repair.

MEER WETEN OVER EURO-PALETTEN?

Wil je Euro-pallets kopen of heb je nog vragen over onze pallets? Wij helpen je graag! Vraag het aan onze Euro-pallet expert en neem contact op via +31 (0) 162 314 855. Direct een offerte voor Euro-pallets aanvragen kan ook via ons offerteformulier.

Euro-paletten kopen?

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Vragen over onze euro-paletten?

Heeft u vragen over onze euro-paletten? Onze adviseurs staan u graag te woord!

Wouter van den Hoogenband
Wouter van den Hoogenband
Accountmanager Dongen Packaging +31 (0) 620 786 713 w.vandenhoogenband@dongenpackaging.nl