Circulaire pallet specialist sinds 1962

Houten Transportkist

Een houten transportkist van Dongen Pallets

Bij gebruik van luchtvracht, zeevracht of wegvervoer wil je natuurlijk dat je kostbare producten, onderdelen of machines onbeschadigd op de eindbestemming aankomen. Hiervoor heeft Dongen Pallets  Packaging de ideale oplossing. Wij produceren op maat gemaakte houten transportkisten waarmee de veiligheid van je producten optimaal gewaarborgd blijft. Of het nu om een groot, klein, zwaar of licht product gaat, wij maken er altijd een passende houten transportkist voor. Wij produceren deze kisten uitsluitend voor bedrijven en dus niet voor particulieren.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Voordeel van een houten transportkist

Houten transportkisten verkleinen niet alleen de kans op het breken van je producten, maar ze hebben ook een corrosiewerende functie. Tijdens het transport kan condensvorming ontstaan, waardoor je product aangetast kan worden. Om dit tegen te gaan, maken wij gebruik van zowel passieve als actieve corrosiebescherming.

Daarnaast kunnen we kisten maken van licht materiaal met uiteraard behoud van een sterke bodem. Op deze manier kan kostbaar gewicht bespaard worden maar blijft het product goed beschermd.

Veel ervaring in houten transportkisten

Onze specialisten weten precies aan welke kwaliteitseisen de transportkisten moeten voldoen om veilig transport te kunnen garanderen. Zij helpen je bij de stuwage en zorgen ervoor dat er geen reden kan zijn om het transport tegen te houden. Hiervoor worden strenge kwaliteitsregels gehanteerd. Een aantal punten waar we hierbij op letten zijn:

  • de afmetingen;
  • het zekeren en stuwen;
  • de lastzwaartepunten;
  • de bescherming tegen weersinvloeden;
  • de maximale statische of dynamische belasting.

Vragen m.b.t. een houten transportkist?

Een houten transportkist kan voor verschillende situaties een geschikte oplossing zijn. Of het nu om zware machines gaat of goederen die in bulk opgestapeld moeten worden, Dongen Pallets Packaging heeft de oplossing in huis. We hebben al bij verschillende geholpen aan de juiste houten transportkist.

Benieuwd of we voor jou ook een geschikte oplossing hebben om je logistieke processen te verbeteren? Onze specialisten nemen de mogelijkheden met je door en leggen je graag uit wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende opties. Neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek en kom erachter hoe we het proces voor jouw bedrijf kunnen optimaliseren!

Neem contact met ons op
Hoge Kwaliteit

Een constante, hoge kwaliteit van palletkisten

Gecertificeerd en behandeld

Geschikt voor internationale export

Op maat

Voor je magazijn- of transporteisen op maat gemaakt

Duurzaam hout

Duurzaam bosbeheer en een circulaire werkwijze

Wat zeggen onze klanten?

“Samenwerken om supply chains effciënter en duurzamer te maken"

Dave Schoeters Chep

Flexibel inspelen op wisselende klantbehoeften dankzij productie op locatie

Franc van Sark Trespa International

Meer weten over onze houten transportkisten?

Mark helpt je graag op weg. 

Mark Stallen
Mark Stallen
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 m.stallen@dongenpallets.nl