Circulaire pallet specialist sinds 1962

Industriële verpakkingen

Maatwerk oplossing voor Industriële verpakkingen

Dongen Pallets opereert onder drie verschillende business units, waarvan industriële verpakkingen er één van is. Hierbij kun je denken aan houten kisten en maatwerk verpakkingen voor efficiënt en veilig lucht-, weg-, en zeevrachtvervoer. Dit kunnen wij zowel bij ons op locatie uitvoeren als op klantlocatie. Bovendien kunnen we je van dienst zijn met logistieke oplossingen, het optimaal beladen en zekeren van verschepingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een optioneel veld
Dit is een verplicht veld

Kwalitatieve industriële verpakkingen

Meer veiligheid en zekerheid met onze industriële verpakkingen

Hoe groot, zwaar of complex je product ook is, wij weten er raad mee. Wij gaan voor je op zoek naar de ideale oplossing om je product onbeschadigd en op efficiënte wijze op de eindbestemming aan te laten komen. Om dit te kunnen realiseren, produceren we alle verpakkingen volledig op maat. Dit stelt ons onder andere in staat om luchtvrachtkisten te produceren met lichter materiaal, waarmee kostbaar gewicht wordt bespaard. Corrosievorming kan ook een punt van aandacht zijn en hier hebben we een effectieve oplossing voor. Door actieve en passieve corrosiebescherming toe te passen blijven de producten gedurende de gehele rit veilig.

Industriële verpakkingen als full service

Zijn de producten eenmaal voorzien van industriële verpakkingen en gereed voor verzending? Dan houdt onze dienstverlening nog niet op! Wij nemen je alle zorgen uit handen. We bieden namelijk verschillende aanvullende diensten en geven advies op maat voor een optimale belading. Hiermee heb je de zekerheid dat je producten veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Is een HT-behandeling vereist? Ook dan kunnen we je goed van dienst zijn. Wij zorgen er voor dat alle industriële verpakkingen conform ISPM15 worden geproduceerd.

Een kwalitatieve oplossing voor jouw product

Benieuwd welke oplossing we in jouw situatie zouden adviseren? Wij staan je graag te woord! Vraag het aan onze expert in industriële verpakkingen door contact op te nemen via +31 (0) 162 314 855 of vraag direct een prijsindicatie aan.

Neem contact op
Verpakken op locatie

Onze packaging-experts komen naar je toe

Zeer flexibel

Vrijwel elke maatvoering of ontwerp is mogelijk

Full service

Laat je volledig ontzorgen door ons

Corrosiewerend verpakken

Optimale bescherming van je producten

Wat zeggen onze klanten?

“Samenwerken om supply chains effciënter en duurzamer te maken"

Dave Schoeters Chep

Flexibel inspelen op wisselende klantbehoeften dankzij productie op locatie

Franc van Sark Trespa International

Interesse in industriële verpakkingen?

Ik help je graag op weg

Mark Stallen
Mark Stallen
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 m.stallen@dongenpallets.nl