tvc dongenpallets inspection and repair 02 1000x580px srgb

Inspectie en reparatie

Gebruikte pallets repareren of nieuwe pallets aanschaffen?

Investeren in nieuwe pallets of je gebruikte pallets repareren; wat is wijsheid? Voor een goed advies nemen we graag je logistieke processen nauwkeurig onder de loep. Het uitgangspunt hierbij is deze processen te optimaliseren, zodat je met onze diensten duurzaam kunt besparen op je totale logistieke kosten. Een klassieke win-winsituatie.

Vraag advies aan

Palletbeheer

Een efficiënte totaaloplossing voor je pallets

Inspectie en reparatie kunnen ingezet als efficiënte totaaloplossing in de vorm van palletbeheer. Groot voordeel hiervan is dat je je volledig kunt richten op je kernactiviteiten. Om je palletvoorraad op peil te houden, kunnen we je uiteraard ook voorzien van nieuwe pallets als het nodig is. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze business unit Dongen Pallets Production.

Losse diensten

Kies alleen wat je nodig hebt

Palletbeheer bestaat globaal gezien uit inspecteren & sorteren, repareren, waarde toevoegen en hergebruik. Onder elk van deze onderdelen vallen specifieke activiteiten, zoals je kunt zien in de illustratie. Vrijwel elke activiteit kun je ook als losse dienst bij ons afnemen. Het is maar net waar je behoefte aan hebt.

Interesse in onze oplossingen?

Ik ben je graag van dienst!

Emerald Kuijpers
Emerald Kuijpers
Sales Manager +31 (0) 622 392 988 e.kuijpers@dongenpallets.nl