Circulaire pallet specialist sinds 1962

Pallets Breda

Kwalitatieve pallets bij jou in de regio

Zit je bedrijf in Breda en ben je op zoek naar kwalitatieve pallets van een ervaren palletproducent in de regio? Dongen Pallets ligt op maximaal een kwartiertje van Breda en biedt kwaliteitspallets voor al je zendingen. Als totaalleverancier leveren we ook houten verpakkingen, exportkisten en verzorgen we reparaties van pallets. Zo ontzorgen we talloze opdrachtgevers in de regio Breda, Oosterhout, Tilburg. Dongen Pallets levert pallets uit voorraad en doordat we in de regio zitten kunnen we meestal direct leveren. We vertellen je graag meer!

Stuur ons een berichtje

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Pallets in Breda en omgeving

De palletproducent bij jou in de buurt

Sinds 1962 groeide Dongen Pallets uit tot toonaangevende speler in de palletproductie in Breda en omgeving. We zijn gespecialiseerd in de productie van Euro-pallets, CP-pallets en maatwerk pallets. Daarnaast doen we ook de Inspectie en reparatie van pallets van pallets. Onze capaciteit in Dongen is groot: we kunnen snel en efficiënt grote hoeveelheden pallets produceren en repareren. In Dongen of in Breda bij jou op locatie. Dat is niet alleen efficiënt, maar ook duurzaam. Bovendien bespaar je aanzienlijk op transportkosten!

Industrie en logistiek Breda

Breda en omstreken – denk aan Tilburg, Roosendaal, Bergen op Zoom, Moerdijk, Oosterhout – heeft volop industriële en logistieke activiteit. Er zijn dan ook heel wat bedrijven in Breda en omgeving die voor hun pallets samenwerken met Dongen Pallets. Voor pallets vertrouwen zij op onze grote capaciteit, scherpe prijzen en betrouwbare levering. Bovendien ligt Breda vlakbij Dongen. Het assortiment bestaat o.a. uit:

Pallets in Breda voor diverse toepassingen

Naast onze standaard Euro-pallets en CP-Pallets, maken wij ook veel maatwerk pallets voor bedrijven in Breda en omgeving. Ben je met je bedrijf gevestigd in Breda, dan kun je bij ons terecht voor elke zending. In en rond Breda leveren wij snel en vaak uit voorraad:

• Pallets voor lichte zendingen
• Pallets voor zware zendingen
• Pallets met afwijkende maten
• Pallets voor vaten

 

Hergebruik van jouw pallets

Duurzame oplossingen en duurzame relaties, daar staan wij voor! Daarom maken wij niet alleen nieuwe pallets, maar helpen we ook met het hergebruik van gebruikte pallets. We inspecteren en repareren pallets op efficiënte wijze, ook op locatie in Breda. Zo zorgen we voor een optimaal beheer van je palletvoorraad. Niet alleen duurzaam, maar vaak ook voordeliger!

Lees meer over gebruikte pallets

Prettige samenwerking

Goede kwaliteit pallets voor een eerlijke prijs vraagt om maximale efficiëntie. Wij helpen je met advies en pallets om je palletvoorraad optimaal te benutten. Pallets op de juiste tijd op de juiste plaats dus! Met duidelijke communicatie houden we graag persoonlijk contact. Zo bieden we keer op keer hoogwaardige oplossingen voor je logistieke uitdagingen en investeren we niet alleen in de toekomst, maar ook in duurzame relaties met onze klanten in Breda omgeving.

Wat zeggen onze klanten?

“Samenwerken om supply chains effciënter en duurzamer te maken"

Dave Schoeters Chep

Flexibel inspelen op wisselende klantbehoeften dankzij productie op locatie

Franc van Sark Trespa International

Op zoek naar pallets in Breda?

In een goed gesprek stellen we vast wat je nodig hebt en hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen helpen. Emerald helpt je graag verder! 

Emerald Kuijpers
Emerald Kuijpers
Sales Manager +31 (0) 622 392 988 e.kuijpers@dongenpallets.nl